Nieuws

'Rice slaat derde aanbod West Ham af, Chelsea en United azen op handtekening'

'Rice slaat derde aanbod West Ham af, Chelsea en United azen op handtekening'

22-04-2022 19:29

Declan Rice wil een stap hogerop maken. De middenvelder is van grote waarde bij West Ham United en heeft inmiddels een derde bod van The Hammers van tafel geveegd. 

Dat weten diverse Engelse media, waaronder The Guardian, te melden. Rice kreeg de afgelopen zomer al twee biedingen van de Londense club en kreeg onlangs een derde voorstel voorgeschoteld. Bij het derde bod kon Rice bijna drie ton per week verdienen, waarmee hij de bestverdiende speler in de geschiedenis van West Ham kon worden, maar de middenvelder ging niet overstag.

West Ham United staat zevende in de Premier League en kan in theorie nog meedoen om een Champions League-ticket, waar Rice naar verlangt. The Hammers hebben echter een extreem zwaar schema voor de boeg en moeten het nog opnemen tegen onder meer Chelsea, Arsenal en Manchester City. De kans dat Rice de komende zomer wil vertrekken, wordt daarom met de week groter. 

Onder meer Chelsea en Manchester United zijn geïnteresseerd in de handtekening van de Engelse international. Manager David Moyes onthulde onlangs nog de Rice minstens 150 miljoen pond zou moeten kosten. Vanwege het hoge prijskaartje is het onbekend voor welk bedrag Rice daadwerkelijk kan worden opgehaald uit Londen.