Nieuws

'PSV zet alles op alles om begeerde Gakpo in Eindhoven binnenboord te houden'

'PSV zet alles op alles om begeerde Gakpo in Eindhoven binnenboord te houden'

22-04-2022 15:12

Naar verluidt staat Cody Gakpo in de nadrukke belangstelling van Europese topclubs, maar PSV doet er alles aan om de international langer bij de regerend bekerwinnaar te houden. Volgens zowel De Telegraaf als het Eindhovens Dagblad staat de jongeling niet onwelwillend tegenover een langer verblijf in het Philips Stadion.

Onlangs verlengde Gakpo nog zijn contract tot de zomer van 2026, zodat de Eindhovenaren gegarandeerd een flinke transfersom voor hem zullen ontvangen. Het ED verwacht dat PSV en de aanvaller binnenkort opnieuw om de tafel gaan om te praten over een verbintenis tot medio 2027.

Zeker met het oog op het WK in Qatar dat in november van dit jaar begint, is Gakpo gebaat bij veel speeltijd om een serieuze kanshebber voor een basisplaats te zijn. Louis van Gaal doet sinds hij de scepter zwaait bij Oranje geregeld een beroep op de multifunctionele rechtspoot.

Gakpo zegt niet bij voorbaat 'nee' tegen een langer verblijf bij PSV, weten beide kranten te melden. Technisch directeur John de Jong van de nummer twee van de Eredivisie zou voortdurend met hem praten over zijn toekomst. Eén en ander hangt samen met de concretisering van de interesse van buitenlandse ploegen.