Nieuws

'Paris-Saint-Germain wil af van drie Argentijnen, ook twijfels over Pochettino'

'Paris-Saint-Germain wil af van drie Argentijnen, ook twijfels over Pochettino'

19-04-2022 12:28 Laatste update: 12:31

Paris Saint-Germain wil in de komende transferperiode afscheid nemen van Ángel Di Maria, Mauro Icardi en Leandro Paredes. De drie Argentijnen hebben geen toekomst meer in Parijs, meldt L'Équipe.

De Franse sportkrant stelt dat naar alle waarschijnlijkheid Lionel Messi na dit seizoen de enige Argentijnse speler is bij PSG. Di Maria vertrekt na dit seizoen sowieso uit de Franse hoofdstad, de 34-jarige Argentijn beschikt over een aflopend contract en de club heeft aangegeven die niet te willen verlengen. De oud-speler van onder meer Real Madrid en Manchester United is geen onbetwiste basisspeler bij de Franse grootmacht.

Landgenoten Icardi en Paredes worden op de transferlijst geplaatst. Icardi kwam voor vijftig miljoen euro over en voor Paredes werd veertig miljoen euro neergelegd. Naar verwachting zullen de Parijzenaars fors verlies maken op het duo. Bij PSG wordt er ook getwijfeld aan Mauricio Pochettino. De Argentijnse trainer weet niet te overtuigen met zijn sterrenelftal, maar het is nog niet duidelijk wat de club met hem gaat doen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!