Nieuws

Ten Hag krijgt advies: 'Kies voor een Duitse club achter Bayern München'

Ten Hag krijgt advies: 'Kies voor een Duitse club achter Bayern München'

08-04-2022 19:29 Laatste update: 19:34

Valentijn Driessen is van mening dat het voor Ten Hag niet verstandig is om naar Manchester United te gaan. De chef voetbal van De Telegraaf denkt dat de oefenmeester van Ajax beter naar de Bundesliga kan gaan, zodat Ten Hag uiteindelijk zijn 'droom' kan realiseren.

Ten Hag staat bovenaan het wensenlijstje van Manchester United, maar de Ajax-trainer heeft zijn keuze nog niet gemaakt. Driessen kent de droom van Ten Hag en adviseert hem om te bedanken voor de Engelse grootmacht. "Ik weet dat Ten Hag dolgraag een keer hoofdtrainer van Bayern München wil worden. Dat kan niet komende zomer, maar misschien wel over twee of drie jaar", vertelt de chef voetbal van De Telegraaf in de Kick-Off Voetbalpodcast.

"Als hij nu naar Manchester United gaat en het mislukt daar net zoals bij de laatste zes, zeven trainers gebeurde, dan denk je: waarom gaat het Erik ten Hag wel lukken?", vervolgt Driessen. "Als het mislukt kom je nooit meer bij Bayern terecht. Bayern komt nooit bij jou uit als je faalt bij Manchester United." Hij denkt dat Ten Hag beter een ander pad kan bewandelen, om zo zijn 'droom' te realiseren. "Als je kiest voor een Duitse club achter Bayern, kan je hooguit tweede worden. Dat is in feite veel makkelijker."