Nieuws

Feyenoord stak Van Gaal hart onder de riem: 'Truus was er heel blij mee'

Feyenoord stak Van Gaal hart onder de riem: 'Truus was er heel blij mee'

08-04-2022 18:36

Louis van Gaal is enorm dankbaar voor alle steunbetuigingen die hij deze week ontving. De bondscoach van het Nederlands elftal maakte zondag bij de talkshow Humberto bekend dat hij al geruime tijd lijdt aan prostaatkanker. 

"Had ik zelf ook niet kunnen inschatten, maar het geeft ons wel heel veel energie", vertelt Van Gaal in de uitzending van Tijd voor MAX. "Het is ongelofelijk, vanuit alle hoeken van de wereld. Heel veel spelers die reageren op mij, zoals Iniesta. Maar ook heel veel clubs. Zeg maar de vijand van Ajax: Feyenoord stuurde bloemen. Dat vond ik heel apart. Truus was heel erg blij."

Van Gaal is dankbaar voor alle steun, maar laat ook weten dat het veel werk is om op alle berichten te reageren. "Truus krijgt veel meer berichten, omdat ze vaak mijn telefoonnummer niet weten. Ze hebben ook moeite gedaan om mijn telefoonnummer te achterhalen. Ik ben al drie of vier dagen bezig met appjes te beantwoorden. Daar ben ik nu klaar mee. Nu moet ik nog m'n e-mails doen. Ik moet nog heel hard werken om iedereen te beantwoorden."