Nieuws

'Transfer Gravenberch zorgt voor vertrek van Bayern-duo op het middenveld'

'Transfer Gravenberch zorgt voor vertrek van Bayern-duo op het middenveld'

08-04-2022 06:55

De belangstelling van Bayern München in Ryan Gravenberch is een publiek geheim. De middenvelder zou al persoonlijk akkoord zijn met de Bundesliga-koploper. Zijn mogelijke komst naar Duitsland zorgt ervoor dat er een tweetal spelers mag vertrekken bij Der Rekordmeister.

De voornaamste reden dat Bayern bij Gravenberch is uitgekozen is het veelvuldige blessureleed waar Leon Goretzka mee te kampen heeft. Mits fit is hij ook onder Julian Nagelsmann een onbetwiste basisspeler. BILD weet dat de twijfelachtige fysieke gesteldheid van de Duits international de voornaamste reden is dat de interesse voor de twintigjarige Ajacied op gang is gekomen.

Ryan Gravenberch zou volgens het boulevardblad reeds persoonlijk akkoord zijn met Bayern. Een eventuele overgang zou betekenen dat de middenvelders Corentin Tolisso en Marc Roca mogen vertrekken. De Frans international speelt al sinds 2017 in Duitsland maar wist nooit uit te groeien tot onbetwiste waarde. De 25-jarige Spanjaard is bezig aan zijn tweede jaargang bij Bayern en wist sinds zijn komst van Espanyol in 2020 amper tot minuten te komen in de hoofdmacht.