Nieuws

United mogelijk niet in de Champions League: 'Ik zie ze de top-vier niet halen'

United mogelijk niet in de Champions League: 'Ik zie ze de top-vier niet halen'

03-04-2022 10:37

Het zal voor Manchester United nog een zware klus worden om de Champions League te halen dit Premier League-seizoen. Clublegende Gary Neville en Jamie Redknapp zijn kritisch op de Engelse grootmacht.

"Dit worden nog twee heel lange maanden voor Manchester United en zijn fans", aldus Neville bij Sky Sports. De voormalig Engels international voorspelt dat United grote moeite zal hebben om zich nog tussen de eerste vier te nestelen. "Het wordt heel moeilijk in hun resterende acht wedstrijden als ze op de huidige voet doorgaan. Het was echt heel matig vandaag. Ik zag geen duidelijk idee van wat ze wilden."

The Mancunians treffen onder meer Liverpool en Arsenal nog in een uitduel en ook Chelsea komt nog op bezoek op Old Trafford. "Het is niet zo dat de spelers onder de radar kunnen blijven, iedereen zal kijken. Dit is Manchester United. Je kunt je niet verschuilen de spelers zullen zich moeten herpakken."

 Ook Jamie Redknapp heeft er een hard hoofd in. De oud-speler van Liverpool en Tottenham Hotspurs acht de kans op Champions League-plaatsing klein. "Ik zie ze de top-vier gewoon niet halen, zeker niet als je kijkt hoe ze spelen. Bij Arsenal en Tottenham zie je patronen en plezier in het spel. Beide managers hebben een eigen speelstijl, maar die zie ik niet bij United. Er is geen enkel pezier, ze zagen er apathisch uit. Er is geen idee, geen vertrouwen, goede spelers maken beginnersfouten."

Redknapp heeft ook kritiek op interim-trainer Ralf Rangnick. "Hij dacht waarschijnlijk dat hij het beter zou doen dan Ole Gunnar Solskjaer, maar dat is niet zo. Het is een gevecht. Mensen vroegen zich af of Cristiano Ronaldo het probleem was, maar dat is het ook niet. Er zijn zoveel problemen bij United. Er is een grote schoonmaak nodig, want dit is niet om aan te zien."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!