Nieuws

 Jong Oranje verschijnt met drie nieuwe namen aan de aftrap van cruciaal duel

Jong Oranje verschijnt met drie nieuwe namen aan de aftrap van cruciaal duel

29-03-2022 18:20 Laatste update: 18:25

Erwin van de Looi heeft voor het belangrijke WK-kwalificatieduel met Jong Zwitserland zijn opstelling op meerdere plekken gewijzigd. Jong Oranje verschijnt met drie nieuwe namen aan de aftrap.

De grootste verassing is de basisplek van Thomas Buitink. De aanvaller maakt zijn debuut in Jong Oranje en staat samen met Joshua Zirkzee in de spits. Achter de aanvalslinie speelt het elftal van Van de Looi met twee aanvallende middenvelders. In de vorige wedstrijd tegen Jong Bulgarije stonden daar Jurgen Ekkelekamp en Ryan Gravenberch. Tegen de Zwitsers zal Ekkelekamp het duo vormen met Ajacied Kenneth Taylor.

Gravenberch is een linie teruggezakt doordat Ludovit Reis niet kan spelen vanwege een blessure. Ook achterin heeft Van de Looi gekozen voor een nieuwe naam. Wouter Burger vormt het centrale duo met Sepp van den Berg. De oud-Feyenoorder verdringt hiermee Neraysho Kasanwirjo naar de bank. Er zal om 18.45 uur worden afgetrapt in de Adelaarshorst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!