Nieuws

'Ervaren Arsenal-duo verlaat de club aan het eind van dit seizoen'

'Ervaren Arsenal-duo verlaat de club aan het eind van dit seizoen'

29-03-2022 14:59 Laatste update: 15:02

Arsenal gaat na dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid afscheid nemen van Lucas Torreira en Mohamed Elneny. De Londenaren zijn met Fiorentina in onderhandeling over de verkoop van de Uruguayaan, en het is niet van plan om het aflopende contract van de Egyptenaar te verlengen, weet transferexpert Fabrizio Romano.

Met de overname van de 26-jarige Torreira is naar verluidt een bedrag van vijftien miljoen euro gemoeid. De defensieve middenvelder speelt op dit moment al op huurbasis voor Fiorentina, maar de club uit Florence is overtuigd en zou hem graag definitief in willen lijven. Torreira werd in 2018 bij Sampdoria opgepikt door The Gunners, die destijds een kleine dertig miljoen euro voor hem overhadden.

Ook voor de goedlachse Elneny zit zijn tijd er bij Arsenal zoals het nu naar uitziet op na deze zomer. 29-jarige Egyptenaar is al sinds 2016 te bewonderen in het Emirates Stadium, maar kan dit seizoen geen potten breken. Granit Xhaka en Thomas Partey genieten de voorkeur van Arsenal-manager Mikel Arteta. Voor Elneny was in alle officiële duels maar tien keer plaats dit seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!