Nieuws

'Popcorn-etende' Sneijder geliefd bij Drogba: 'Op de training vernietigde hij ons'

'Popcorn-etende' Sneijder geliefd bij Drogba: 'Op de training vernietigde hij ons'

24-03-2022 12:59

Voormalig topspelers Didier Drogba en Wesley Sneijder waren elkaars teamgenoot tijdens het seizoen 2013/14 bij Galatasaray. De Ivoriaanse doelpuntenmachine haalt in gesprek met het Turkse Fanatik herinneringen op over hun gezamenlijke periode bij Cim Bom Bom.

Het tweetal gold als publiekslieveling. Volgens Drogba bestond er over de voetballende kwaliteiten van Sneijder geen enkele twijfel. "Wesley was een artiest die alles kon doen wat hij wilde met een bal", vertelt Drogba aan de krant. Hij noemt hem in het interview onder meer een 'genie'. Het was volgens de goalgetter 'onmogelijk om de bal van zijn voeten te krijgen'.

"Hij vernietigde ons tijdens de training", vervolgt de iconische Chelsea-aanvaller. Er waren dagen toen we hard werkten om in vorm te zijn", memoreert Drogba. "Wesley zat stil aan de kant van het veld en keek vanaf daar naar ons. Hij at popcorn", besluit de beresterke spits.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!