Nieuws

Babel tevreden over uitgangspositie tegen Barça: 'Hier droomden we van'

Babel tevreden over uitgangspositie tegen Barça: 'Hier droomden we van'

11-03-2022 13:26

Ryan Babel is blij met het gelijke spel tegen FC Barcelona. De aanvaller stond donderdagavond in de basis in Camp Nou tijdens het Europa League-duel met Galatasaray tegen de Catalanen.

"Dit is waar we van droomden", zegt de Oranje-international tegen de UEFA. "We hebben een goed resultaat behaald in het uitduel en we gaan proberen om thuis ook een goed resultaat neer te zetten." De Turken speelden met enig fortuin doelpuntloos gelijk tegen Frenkie de Jong en consorten.

"Kijk, ik ga geen tactieken weggeven natuurlijk", zegt de vleugelaanvaller over de return. "We spelen thuis. We zullen de energie van onze fans voelen. Misschien is dat de sleutel tot een goed resultaat voor ons."

Donderdagavond 17 maart speelt Babel met Galatasaray de thuiswedstrijd in het tweeluik tegen FC Barcelona. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de kwartfinale van de Europa League en blijft daarmee zicht houden op een direct Champions League-ticket.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!