Nieuws

Neres in veiligheid gebracht: Braziliaan komt aan in Roemenië

Neres in veiligheid gebracht: Braziliaan komt aan in Roemenië

27-02-2022 14:45 Laatste update: 15:42

David Neres heeft Oekraïne heelhuids verlaten. Sinds de Russen het land begonnen te annexeren wilden diverse spelers van zowel Shakthar Donestk als Dinamo Kiev zo snel mogelijk het land verlaten. Dat is de voormalig Ajacied nu gelukt, die in Roemenië is opgedoken.

Verslaggever van de New York Times, Tariq Panja, deelt het bericht op Twitter. Volgens de journalist is er sprake van 'een grote opluchting' bij de voetballers van beide topploegen. Onder meer Neres is duidelijk zichtbaar op de foto die Panja plaatst.

Hij bevestigt dat er nog een grote groep van 'overzeese' voetballers in onzekerheid zitten en het land niet kunnen verlaten. Sommige van hen bevinden zich in 'sterk verslechterende omstandigheden'. Neres zat in Kiev vast in een hotel, via een treinverbinding is hij naar Roemenië gereisd. Alle voetballers met wie de vleugelaanvaller reisde, zijn veilig aangekomen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!