Nieuws

'Maccabi Tel Aviv hoopt Zahavi met 30.000 mensen over de streep te trekken'

'Maccabi Tel Aviv hoopt Zahavi met 30.000 mensen over de streep te trekken'

21-02-2022 10:16 Laatste update: 11:07

Eran Zahavi zou komende zomer weleens terug kunnen keren naar Maccabi Tel Aviv, melden Israëlische media. Opvallend is dat de twee clubs het donderdag tegen elkaar opnemen in de return van de Conference League.

De geruchten gingen al langer dat Maccabi Tel Aviv graag zou willen dat Zahavi terugkomt naar Israël. Donderdag hoopt de club in eigen huis een belangrijke slag te slaan. 'Misschien dat de 30.000 mensen hem kunnen overtuigen om terug te keren', schrijven Israëlische media.

De spits van de Eindhovenaren is inmiddels 34 jaar en beschikt over een aflopend contract. Zahavi is geen onbetwiste basisspeler bij PSV en lijkt in de zomer dan ook te vertrekken. Naast Maccabi Tel Aviv zou ook Olympiakos geïnteresseerd zijn in de Israëliër.

PSV speelt donderdag de return in de tussenronde van de Conference League in Israël, waar het een 1-0 voorsprong zal verdedigen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!