Nieuws

Goed nieuws uit Eindhoven: Ramalho mogelijk eerder terug van zware blessure

Goed nieuws uit Eindhoven: Ramalho mogelijk eerder terug van zware blessure

11-02-2022 14:45

PSV-trainer Roger Schmidt kan mogelijk sneller dan verwacht weer beschikken over André Ramalho. De Braziliaanse centrumverdediger herstelt sneller dan verwacht van zijn zware enkelblessure en maakt mogelijk in april al zijn rentree.

In januari sloeg het noodlot toe voor de ervaren mandekker. Eerst dacht men dat het seizoen door de ernstige kwetsuur ten einde was gekomen. Schmidt heeft op een persconferentie aangegeven te hopen dat Ramalho begin april zijn rentree maakt

Volgende week wordt het gips rondom het gewricht verwijderd, waarna de verdediger weer welkom wordt geheten op het trainingsveld. De Duitse coach koestert de hoop dat Ramalho voor de interlandbreak eind maart weer terug is.

Zonder Ramalho leed PSV na de winterstop direct twee keer duur puntverlies. De toppers tegen zowel Ajax als AZ gingen allebei met 1-2 verloren. Daardoor kijken de Eindhovenaren tegen een achterstand van vijf punten aan op de koploper uit Amsterdam. Feyenoord zit op het vinkentouw en staat slecht één puntje achter PSV.