Nieuws

Dumfries misschien toch fit genoeg om te spelen: 'Ik weet niet of hij zal starten'

Dumfries misschien toch fit genoeg om te spelen: 'Ik weet niet of hij zal starten'

08-11-2023 13:10 Laatste update: 13:21

Denzel Dumfries zit in de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met Red Bull Salzburg, toch is hij niet geheel fit. De Oranje-international zou met vermoeidheid kampen. Toch koos Internazionale-trainer Simone Inzaghi ervoor om hem mee te nemen.

"Dumfries was nog niet volledig hersteld om weer te kunnen trainen, dus heb ik met de dokter gesproken", zei Inzaghi tegen de aanwezige Italiaanse media. "Hij zit in de selectie, maar ik weet niet of hij zal starten. Ik heb eventueel Bisseck, De Vrij en Carlos Augusto achter de hand. We zouden Darmian verder naar voren kunnen schuiven."

Ook mede-Nederlander Davy Klaassen kon rekenen op hoopgevende woorden. "Davy verdient meer speeltijd, want hij doet het uitstekend op trainingen, maar uiteindelijk moet ik mijn keuzes voor het middenveld maken in het belang van het team." Tot nu toe speelde de middenvelder slechts vijf wedstrijden voor de Nerazzurri.

Op woendagavond neemt Inter het om 21.00 uur op tegen Red Bull Salzburg. In het thuisduel waren de manschappen van Inzaghi met 2-1 te sterk voor de Oostenrijkers. Bij een overwinning plaatst de ploeg zich voor de volgende ronde van de Champions League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!