Nieuws

Vermoedelijke opstelling van PSV: Bosz laat Til op 'tien' starten tegen Lens

Vermoedelijke opstelling van PSV: Bosz laat Til op 'tien' starten tegen Lens

08-11-2023 08:43

Na de verliespartij van Feyenoord tegen Lazio is het de beurt aan PSV in de Champions League. De Eindhovenaren moeten volgens Peter Bosz 'winnen' van RC Lens om nog een rol van betekenis te spelen in de groepsfase van het miljardenbal. Dit is de vermoedelijke opstelling van de Eindhovenaren.

Achterin lijken er geen vraagtekens te zijn. Van Armel Bella-Kotchap, Armando Obispo en Mauro Júnior is bekend dat ze geblesseerd zijn en Sergiño Dest krijgt al wekenlang de voorkeur boven Patrick van Aanholt. Dat betekent dat André Ramalho, die de laatste twee wedstrijden in de Champions League geen beste beurt maakte, naar verwachting gaat spelen.

De grote breinbreker zit hem voor Bosz op het middenveld. Joey Veerman en Jerdy Schouten zijn zeker van hun plek, maar op nummer tien is de keuze reuze. Toch lijkt het te gaan tussen Malik Tillman en Guus Til omdat Ismael Saibari afgelopen weekend geblesseerd uitviel en Isaac Babadi al even geen basisplaats heeft gekregen. Aangezien Tillman in Frankrijk niet kon imponeren en Til tegen Heracles Almelo een goede beurt maakte gaat laatstgenoemde naar verwachting spelen.

Voorin zijn de kaarten geschud. Door de blessure van Noa Lang zal het basistrio van de afgelopen weken worden opgetrommeld. Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano moeten vanavond voor de doelpunten gaan zorgen.

Vermoedelijke opstelling: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Veerman, Schouten, Til; Bakayoko, De Jong en Lozano.