Nieuws

'United wil Flamengo-uitblinker binnenhalen en overweegt ruildeal met Antony'

'United wil Flamengo-uitblinker binnenhalen en overweegt ruildeal met Antony'

06-11-2023 13:48 Laatste update: 14:45

Manchester United overweegt in januari tijdelijk afscheid te nemen van recordaankoop Antony, meent The Mirror. De club zou groen licht hebben gegeven voor een ruildeal voor Flamengo-uitblinker Gabriel Barbosa. 

De boulevardkrant meldt at United hard op zoek is naar aanvallende versterkingen. Marcus Rashford wist het afgelopen seizoen nog dertig keer te scoren, maar de Engelse aanvaller is uit vorm. Ook Rasmus Hojlund, Alejandro Garnacho en Anthony Martial weten nog geen grootse indruk te wekken. United zou onder de indruk zijn van Barbosa en Flamengo willen overtuigen de Braziliaan richting Engeland te sturen. 

De directie van United zou zelfs al goedkeuring hebben gegeven om Antony, die in de zomer van 2022 bijna honderd miljoen euro kostte, als ruilmiddel naar Brazilië te sturen. De vleugelspeler stelt teleur in de Premier League en heeft ook de nodige ophef aan zijn broek hangen na de beschuldigingen van zijn ex-vriendin, Gabriela Cavallin. Manager Erik ten Hag verdedigde Antony begin november nog over zijn gebrekkige vorm. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!