Nieuws

Kane verbaast vriend en vijand in Duitsland: 'Binnenkort een extra hotelkamer'

Kane verbaast vriend en vijand in Duitsland: 'Binnenkort een extra hotelkamer'

06-11-2023 10:50 Laatste update: 11:29

Er is alom lof voor Harry Kane in Duitsland. De Engelse spits scoort aan de lopende band en ook Borrusia Dortmund moest eraan geloven. Het leverde veel lovende woorden op van zijn teamgenoten.

"Ik had al hoge verwachtingen van Harry, maar hij overtreft ze allemaal. Het samenspelen met hem verloopt nog fijner dan ik al dacht. We vinden elkaar heel makkelijk", vertelt Jamal Musiala

Thomas Müller reageerde geheel in eigen stijl op de hattrick van zijn teamgenoot. "Harry moet binnenkort een extra hotelkamer erbij nemen." Het is namelijk niet de eerste keer dit seizoen dat Kane de wedstrijdbal mee naar huis mag nemen. In de 8-0 overwinning op Darmstadt scoorde hij drie keer en gaf hij een assist en in Der Klassiker was hij ook bepalend met een hattrick.

Daarmee staat de 30-jarige alweer op vijftien Bundesliga doelpunten in tien wedstrijden. Het record voor meeste doelpunten in de Bundesliga was jarenlang in handen van Gerd Müller tot Robert Lewandowski het in 2021/2022 uit de boeken schoot. Hij scoorde in dat seizoen 41 doelpunten. Kane heeft dus nog wel een lange weg te gaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!