Nieuws

Neymar ondergaat vier uur durende operatie succesvol en kan beginnen aan herstel

Neymar ondergaat vier uur durende operatie succesvol en kan beginnen aan herstel

03-11-2023 08:35

Neymar is succesvol geopereerd aan zijn knie en kan langzaam gaan starten aan zijn revalidatieproces. De Braziliaanse ster liep een zware knieblessure op tijdens de afgelopen interlandperiode van Brazilië waardoor hij lang uit de roulatie is.

Afgelopen interlandperiode sloeg het noodlot toe voor Neymar. De Braziliaan ging in het WK-kwalificatieduel met Uruguay naar de grond na een ongelukkig duel en wist gelijk dat het foute boel was. Het gevolg was een Neymar die in tranen op een brancard van het veld gedragen werd. Al snel werd duidelijk dat het om een kruisbandblessure gaat.

Daar is Neymar donderdag succesvol aan geopereerd. De speler van Al-Hilal is de vier uur durende operatie die in zijn thuisland werd verricht succesvol ondergaan, zo deelt hij op zijn Instagram-account.

Naast Brazilië moet ook Al Hilal het dus een flinke tijd doen zonder zijn miljoenenaankoop. De Braziliaan werd afgelopen zomer voor liefst honderd miljoen euro overgenomen van Paris Saint-Germain, maar in Saudi-Arabië zullen ze de torenhoge verwachtingen nog even uit moeten stellen.