Nieuws

Kramer gewisseld na charges tegen Utrecht: 'Juiste beslissing als ik beelden zie'

Kramer gewisseld na charges tegen Utrecht: 'Juiste beslissing als ik beelden zie'

01-11-2023 13:17

Michiel Kramer maakte dinsdagavond geen beste beurt in de KNVB-beker. De spits van RKC Waalwijk werd in het duel met FC Utrecht al vroeg naar de kant gehaald door trainer Henk Fraser, die naar eigen zeggen een juiste beslissing heeft gemaakt.

In de eerste helft was Kramer goed voor een aantal charges aan het adres van Utrecht-spelers. Tot twee keer toe kwam de spits goed weg. Slechts één keer werd hij met geel bestraft na overtredingen die allebei ook wel een andere kleur prent hadden kunnen zijn. Fraser besloot Kramer ook al een keer bij hem te roepen.

"Ik heb het niet zo goed gezien, alleen dat er een moment was dat je dicht bij nog een kaart bent", begint Fraser voor de camera’s van ESPN, waarna hij de beelden ziet. "Die eerste is volgens mij meer dan terecht, maar daar is de scheidsrechter voor. Ik ben geen VAR."

Maakte Fraser de juiste beslissing om Kramer te wisselen? “Gevoelsmatig wel. Als ik de beelden zie is het een juiste beslissing”, besluit de oefenmeester van RKC, die zijn elftal met 3-2 zag verliezen in Utrecht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!