Nieuws

'Problemen' voor Ten Hag: Manchester United-sterren klagen over pasvorm van shirts

'Problemen' voor Ten Hag: Manchester United-sterren klagen over pasvorm van shirts

01-11-2023 12:31 Laatste update: 12:49

Naast de matige resultaten en spelersproblematiek met onder andere Marcus Rashford en Jadon Sancho heeft Erik ten Hag te dealen met nog meer problemen. Volgens de Daily Mail klagen verschillende sterren over de tenues.

De tabloid meldt dat vooral Andre Onana zijn shirt niet lekker vind zitten. Adidas produceert voor spelers altijd strakkere shirts, maar de keeper vind het shirt te strak. De afgelopen wedstrijden droeg hij daarom een 'replica' versie. Dat is hetzelfde shirt wat fans in de clubstore kunnen kopen.

Ook de sokken moeten het ontgelden. Sinds de tweede wedstrijd van het seizoen, een 2-0 verlies tegen Tottenham Hotspur, werden de kousen in de ban gedaan. Ook die zouden te strak zitten. Sindsdien speelde The Red Devils met standaard Adidas sokken in plaats van de paren die speciaal voor de club zijn gemaakt. De Duitse producent is gestart met een onderzoek naar de zaak.

Vanavond staat een uiterst belangrijk duel op het programma voor Erik ten Hag en zijn manschappen. In de Carabao Cup nemen zij het op tegen Newcastle United. Een herhaling van de finale van vorig seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!