Transfernieuws

'Ajax weet wat het wil voor Bergwijn: 'Daar willen ze veel geld voor hebben''

'Ajax weet wat het wil voor Bergwijn: 'Daar willen ze veel geld voor hebben''

01-11-2023 06:42
6

Valentijn Driessen denkt te weten hoe veel geld Ajax zou willen vangen voor Steven Bergwijn. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf lijken de Amsterdammers bereid om mee te werken aan een eventuele transfer van hun aanvoerder, die al enige tijd in de belangstelling staat van het Saudische Al-Ettifaq.

"Daar willen ze wel geld voor hebben. Ze hopen hem voor veertig miljoen te verkopen", aldus Driessen aan tafel bij Vandaag Inside. Johan Derksen zet daar zijn vraagtekens bij. "Hij brengt nu niets. Je mag van Bergwijn verwachten dat hij het elftal op sleeptouw neemt, maar hij moppert alleen maar dat mensen kritiek hebben op zijn aanvoerderschap."

Al-Ettifaq, de ploeg van trainer Steven Gerrard, heeft zich al gemeld bij Ajax voor Bergwijn. Met dat nieuws kwam de NOS eerder deze week. De 26-jarige aanvaller zou mogelijk wel heil zien in een vertrek. In Saudi-Arabië zou hij uiteraard een lucratief salaris kunnen gaan opstrijken en gaan samenspelen met onder meer Georginio Wijnaldum en Jordan Henderson.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!