Zerrouki start in de basis tegen FC Twente

'Slot kan niet om Zerrouki heen en gunt middenvelder basisplaats tegen Twente'

29 oktober 2023 om 07:31

Ramiz Zerrouki start naar alle waarschijnlijkheid in de basis bij Feyenoord tegen FC Twente. De middenvelder kende een sterk optreden tegen SS Lazio en lijkt zijn plek te behouden.

In de zomer verruilde Zerrouki Twente nog voor Feyenoord. In Rotterdam kent de middenvelder vaker niet dan wel een basisplaats, maar in de Champions League-wedstrijden staat de Algerijn steevast in de basis. Tegen Twente gaat Zerrouki volgens het Algemeen Dagblad een middenveld vormen met Quinten Timber en Mats Wieffer. Hierdoor schuift Calvin Stengs weer een linie naar voren toe.

Stengs zal de aanvalslinie gaan vormen met Igor Paixao en vanzelfsprekend Santiago Giménez. De Mexicaan is in vorm en wist al negen wedstrijden op rij in het shirt van Feyenoord te scoren. Achterin kiest Slot voor de verwachtte elf namen. Door de afwezigheid van Gernot Trauner schuift Lutsharel Geertruia door naar het midden. Bart Nieuwkoop begint als back.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Timber; Stengs, Gimenez, Paixão.