Nieuws

Romano hint op Ballon d'Or voor Messi: 'De verwachting is heel duidelijk voor hem'

Romano hint op Ballon d'Or voor Messi: 'De verwachting is heel duidelijk voor hem'

25-10-2023 16:22 Laatste update: 16:44

Lionel Messi gaat zijn achtste Ballon d’Or winnen, althans daar hint Fabrizio Romano op. Volgens de Italiaanse journalist heeft de Argentijn hoge verwachtingen van het evenement.

Al eerder schemerden de berichten door dat Messi op weg is naar de achtste Ballon d’Or uit zijn carrière. De Argentijn won de wereldbeker met Argentinië en liet daarna vrijwel week in week uit zien nog altijd over de nodige kwaliteit te beschikken.

"Op Messi’s schema staat 30 oktober in Parijs: het Ballon d’Or gala. De verwachtingen die Messi heeft zijn duidelijk. We gaan zien wat er gaat gebeuren, maar Messi is klaar voor het gala en deze belangrijke kans", klinken de teksten van Romano.

Aanstaande maandag vindt het jaarlijkse evenement om de Ballon d’Or plaats. Mocht Messi winnen, dan volgt hij Karim Benzema op. De Franse spits won de prestigieuze prijs afgelopen seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!