Breaking news

Gerucht uit Mexico: Feyenoord wil Mexicaans international, Gimenez speelt rol

Gerucht uit Mexico: Feyenoord wil Mexicaans international, Gimenez speelt rol

21-10-2023 16:36

Feyenoord wil zich gaan versterken met Érick Sánchez, zo melden Mexicaanse en Spaanse media. De 24-jarige middenvelder speelt samen met Santiago Gimenez bij de nationale ploeg van El Tricolor.

Feyenoord zou volgens W Deportes in de winterstop aan willen kloppen bij Pachuca, de club van Sánchez. Dat nieuws wordt overgenomen door andere Mexicaanse media als Marca en Récord. Wat voor een bedrag daar bij komt kijken is onbekend, maar volgens Transfermarkt wordt zijn waarde geschat op acht miljoen euro.

Sánchez is een aanvallend ingestelde middenvelder. Mocht de transfer ervan komen, dan zal hij de concurrentie aan moeten gaan met Calvin Stengs. De Mexicaan heeft dit seizoen al twaalf competitiegoals gemaakt in Mexico.

De 1,67 lange Sánchez maakte afgelopen week nog furore in de Mexicaanse ploeg. Hij kwam tot scoren in de oefeninterland tegen Duitsland (2-2).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!