Nieuws

Volgende tegenvaller voor Ajax: Steijn komt met waslijst aan blessuregevallen

Volgende tegenvaller voor Ajax: Steijn komt met waslijst aan blessuregevallen

20-10-2023 18:58 Laatste update: 19:00
1

Maurice Steijn heeft serieuze problemen in aanloop naar het duel tussen FC Utrecht en Ajax. De Haagse oefenmeester laat tegenover ESPN weten dat er een flinke waslijst aan blessuregevallen is.

Ajax treft zondagmiddag FC Utrecht, maar moet dat mogelijk doen met een uitgedunde selectie. "We hebben wel wat problemen richting de wedstrijd tegen FC Utrecht", vertelt Steijn tegenover ESPN. "We hebben een aantal blessuregevallen die zondag hopelijk herstelt zijn. Dat is nog even afwachten", aldus de Haagse oefenmeester, die uitlegt dat Steven Berghuis, Branco Van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Devyne Rensch en Silvano Vos allemaal geblesseerd zijn.

"Ik hoop dat ze zaterdag nog kunnen aansluiten. Zo'n waslijst is altijd vervelend. Het zijn nu ook spelers die op dezelfde posities kunnen spelen, dus ik hoop dat het meevalt", vervolgt Steijn, die wel goed nieuws heeft over Ahmetcan Kaplan. "Kaplan traint al een tijd mee. De bedoeling is om hem zo snel mogelijk in Jong Ajax minuten te laten maken."