Italië boekt gemakkelijke overwinning, Hongarije wint na voetbalgevecht van Servië

14-10-2023 22:49

Italië heeft zaterdagavond Malta met 4-0 verslagen. De Italianen mogen zich op gaan maken voor een kraker op Wembley. Hongarije heeft een belangrijke overwinning geboekt tegen Servië.

Italië - Malta 4-0

Italië had weinig moeite met Malta. Op voorhand leek het ook geen lastige wedstrijd te gaan worden en zo geschiede. Voor rust tekenden Giacomo Bonaventura en Domenico Berardi al voor de eerste twee doelpunten van de avond. Met name de eerste was van absolute schoonheid. Na rust bleef Italië scoren en was het wederom Berardi die de wedstrijd besliste. In de absolute slotfase was het Davide Frattesi die voor de vierde tekende.

Hongarije - Servië 2-1

Hongarije heeft in een waar voetbalgevecht Servië verslagen. Al vroeg in de wedstrijd was het raak. Barnabas varga schoot raak, maar lang kon er niet worden genoten van de voorsprong. Uit een corner vond Strahinja Pavlovic het net en stond het 1-1. Nog geen minuut later volleerde Roland Sallai raak en stond Hongarije weer voor. Dat doelpunt was genoeg voor de overwinning, maar in de tweede helft was er nog spanning alom. Servië wist tweemaal te scoren, maar beide waren buitenspel. Ook werd tweemala de paal en éénmaal de lat gevonden. Voor Servië mocht het niet baten waardoor Hongarije nog maar één overwinning verwijderd is van het EK.