Nieuws

'Oud-spits Keane ontvluchtte Israël en schuilde tijdelijk in panic room'

'Oud-spits Keane ontvluchtte Israël en schuilde tijdelijk in panic room'

10-10-2023 23:14

Robbie Keane heeft een aantal angstaanjagende dagen achter de rug. De oud-spits is trainer van Maccabi Tel Aviv en moest het afgelopen weekend het land ontvluchtten nadat het conflict met Hamas uit de hand liep. 

Volgens TalkSPORT was Keane aanwezig in Israël toen het zaterdag helemaal misging. De oud-speler schuilde, net als duizenden anderen, in een zogeheten panic room om zich te beschermen tegen inkomende raketaanvallen. Vervolgens werd Keane geholpen en werd Israël achtergelaten. De Ierse trainer wist met een vlucht naar Griekenland in veiligheid te komen.

Het conflict tussen Israël en Hamas heeft al tot de nodige veranderingen gezorgd in de voetbalwereld. Zo worden internationale wedstrijden van Israël en Israëlische clubs tijdelijk stopgezet en heeft Israël al toestemming gegeven aan spelers om het land te verlaten. 

Het conflict tussen Hamas en Isräel heeft al tot honderden doden geleid in de afgelopen dagen. Zo werd ook Lior Asulin, voormalig sterspeler van Hapoel Tel Aviv, van het leven beroofd. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!