Nieuws

Rensch neemt geen blad voor de mond: 'Is gewoon een lastige k*tsituatie bij Ajax'

Rensch neemt geen blad voor de mond: 'Is gewoon een lastige k*tsituatie bij Ajax'

09-10-2023 16:05 Laatste update: 17:39

Devyne Rensch kan niet anders dan toegeven dat hij het fijn vindt om even bij Jong Oranje te zijn. De rechtsback van Ajax neemt geen blad voor de mond en noemt de het momenteel 'een k*tsituatie' in Amsterdam.

Rensch was één van de spelers die zondagmiddag zijn opwachting maakte met Ajax tegen AZ. In de rust werd de rechtsback gewisseld voor concurrent Anton Gaaei.

"Het is gewoon een hele lastige k*tsituatie bij Ajax", begint Rensch in gesprek met ESPN nadat hem gevraagd wordt of Jong Oranje als een 'kuuroord' voelt. "We weten allemaal wat er aan de hand is en hoe het daar gaat. Het is gewoon heel klote, heel balen en dan om even bij Jong Oranje te zijn. Vorige keer waren Kenneth en ik er ook en toen speelden we wel goed, dat geeft een boost. Als je dan terugkomt op de club en dingen gaan wat minder, dan is dat niet fijn om mee te maken."

Naast Rensch maakt ook Kenneth Taylor onderdeel van de selectie van Jong Oranje. Op 12 en 17 oktober wordt er gespeeld tegen respectievelijk Georgië en Gibraltar. Eerstgenoemde land was ook groepsgenoot op het afgelopen EK waaraan Jong Oranje meedeed.