Opstellingen

Feyenoord met aangepaste aanval en middenveld in actie tegen Atlético Madrid

Feyenoord met aangepaste aanval en middenveld in actie tegen Atlético Madrid

04-10-2023 17:43 Laatste update: 17:44

Arne Slot heeft de elf namen vrijgegeven die namens Feyenoord in actie komen tegen Atlético Madrid. De oefenmeester heeft een wijziging moeten doorvoeren in de aanvalslinie. In de tweede groepswedstrijd van de Champions League is er een basisplaats van Ayase Ueda en Ramiz Zerrouki.

Vanwege de schorsing van Santiago Gimenez moet Feyenoord het in Madrid nog doen zonder diens topschutter. Tegen Atlético is er voor Ueda nu een basisplaats weggegeld. De Japanner ontbrak in de eerste groepswedstrijd tegen Celtic nog vanwege een blessure, maar komt in het Metropolitano nu in actie.

Op het middenveld is er een verrassende plek voor Ramiz Zerrouki, waar Calvin Stengs in de aanval staat. Feyenoord neemt het om 18.45 op tegen de Madrilenen.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Stengs, Ueda en Paixao.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!