Nieuws

Hoe verliep de enige en laatste ontmoeting tussen Feyenoord en Atlético Madrid?

Hoe verliep de enige en laatste ontmoeting tussen Feyenoord en Atlético Madrid?

04-10-2023 11:06

Feyenoord speelt woensdagavond tegen Atlético Madrid in de Champions League. Slechts één keer eerder speelden de twee clubs tegen elkaar en dat was niet eens in een officieel duel. Zo verliep de enige en laatste, recentelijke ontmoeting tussen de twee clubs.

Feyenoord – Atlético Madrid: 2-1 (2021)

In de voorbereiding op het seizoen 2021 kwam Atlético Madrid op bezoek in De Kuip. Wat een vriendschappelijke wedstrijd had moeten worden, werd een ware vechtpartij. Na een opstootje tussen Yannick Carrasco en Orkun Kökcü kreeg eerstgenoemde de rode kaart en sloeg de vlam wat in de pan.

Na doelpunten van Bryan Linssen, Ángel Correa en een goal in de laatste minuut van Naoufal Bannis kregen Arne Slot en Diego Simeone het met elkaar aan de stuk. De Argentijn was niet gediend van de lach van de Nederlander. Die werd overigens verkeerd geïnterpreteerd volgens Slot en ook Simeone wilde op de persconferentie van afgelopen dinsdag niet te veel kwijt over het incident.

H

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!