Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot laat Gimenez-vervanger basisdebuut maken

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot laat Gimenez-vervanger basisdebuut maken

04-10-2023 09:45

Feyenoord speelt woensdagavond zijn tweede wedstrijd in de Champions League tegen de op papier moeilijkste tegenstander uit de groep: Atlético Madrid. Dat doet de ploeg van Arne Slot wel met de nodige personele problemen, maar de vervangers lijken duidelijk.

Justin Bijlow ontbreekt nog altijd wegens een blessure bij Feyenoord, maar zijn terugkeer wordt na de interlandperiode zeer aannemelijk geschat. Naast de doelman ontbreekt ook Santiago Gimenez. De in bloedvorm verkerende spits zit zijn laatste wedstrijd schorsing uit en zijn logische vervanger lijkt Ayase Ueda, die ondanks weinig wedstrijdritme opgedaan te hebben gewoon lijkt te gaan spelen.

Ook Atlético moet de nodige spelers missen. Daar zijn Memphis Depay en Jose Maria Giménez misschien wel de beste voorbeelden van. Dat betekent alsnog dat er naar verwachting wat sterren de wei in gaan: Antoine Griezmann en Alvaro Morata vormen bijvoorbeeld de aanval, zo denkt het Algemeen Dagblad. De Madrilenen zullen succes willen boeken na het 1-1 gelijkspel bij SS Lazio, waarbij de Italiaanse doelman Ivan Provedel in de laatste minuut met zijn hoofd scoorde.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Hartman, Trauner, Hancko, Geertruida; Timber, Stengs, Wieffer; Paixao, Ueda, Minteh.

Vermoedelijke opstelling Atlético Madrid: Oblak; Hermoso, Witsel, Azpilicueta; Molina, Koke, Saul, Llorente, Lino; Morata, Griezmann.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!