Opstellingen

Slot maakt Feyenoord-elf tegen Go Ahead bekend: Gimenez 'gewoon' aan de start

Slot maakt Feyenoord-elf tegen Go Ahead bekend: Gimenez 'gewoon' aan de start

30-09-2023 15:32

Arne Slot heeft ervoor gekozen om geen wijzigingen door te voeren in de basiself van Feyenoord voor het duel met Go Ahead Eagles. De oefenmeester heeft daar ook geen enkele reden voor, gezien de 0-4 overwinning ten koste van Ajax in de Klassieker.

Dat betekent dat ook Santiago Gimenez 'gewoon' in de punt van de aanval begint. De Mexicaan maakte een hattrick tegen Ajax en is al goed voor negen goals in zes Eredivisie-wedstrijden, maar om een andere reden had hij wel eens op de bank plaats kunnen nemen. Ayase Ueda moet worden klaargestoomt voor de Champions League-kraker tegen Atlético Madrid.

Ook Luka Ivanusec ontbreekt nog altijd bij Feyenoord. De Kroaat heeft last van een enkelblessure. Slot liet op de persconferentie van vrijdag al weten dat hij er niet vanuit gaat over Ivanusec te kunnen beschikken in de Champions League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!