Nieuws

Personele tegenvaller voor Ten Hag: Martínez en collega weer voor even aan de kant

Personele tegenvaller voor Ten Hag: Martínez en collega weer voor even aan de kant

29-09-2023 14:08

Meer defensieve personele problemen voor Manchester United. De club van Erik ten Hag moet het de komende weken stellen zonder Lisandro Martínez én Sergio Reguilon.

Martínez ondervond een terugval in de competitiewedstrijd tegen Arsenal. De Argentijn liep eerder dit jaar een voetblessure op, waar hij op het moment weer last van heeft. De voormalig speler van Ajax speelde nog mee tegen Brighton & Hove Albion en Bayern München, maar moet nu toch het veld ruimen. Hoe lang Martínez eruit ligt is onbekend, aangezien United spreekt over 'een periode', maar de BBC communiceren drie maanden.

Ook van Reguilon wordt verwacht dat hij er enige tijd uit licht. De linksback, die afgelopen zomer overkwam van Tottenham Hotspur, is volgens The Athletic niet meer inzetbaar voor de interlandbreak.

Met name het wegvallen van Reguilon is een groot probleem. Ook Luke Shaw en Tyrell Malacia liggen er nog altijd uit. Dat betekent dat United geen 'volwassen linksback' heeft op het moment. Aankomende zaterdag om 16.00 speelt United tegen Crystal Palace.