Nieuws

Franse bond start onderzoek na meezingen van spreekkoren door PSG-spelers

Franse bond start onderzoek na meezingen van spreekkoren door PSG-spelers

28-09-2023 14:10 Laatste update: 14:20

Paris Saint-Germain moet vrezen voor enkele schorsingen binnen de selectie. Meerdere spelers hebben zich schuldig gemaakt aan het meezingen van spreekkoren en de Franse tuchtcommissie doet momenteel onderzoek.

Aanleiding voor het gezang was de overwinning op rivaal Olympique Marseille.  De wedstrijd stata bekend als De Klassieker van Frankrijk en na de 4-0 overwinning op de rivaal besloten de spelers feest te vieren met de supporters. Enkele liederen die werden gezonden konden niet door de beugel waardoor de Franse bond een onderzoek is gestart naar Randal Kolo Muani, Ousmane Dembele, Achraf Hakimi en Layvin Kurzawa. Op beelden is te zien dat zij expliciet meezingen.

Mocht de bond overgaan op straffen, dan is dat voor PSG een hard gelag. De vier spelers kunnen volgens Franse media maximeel vier wedstrijden geschorst worden. In dat geval zouden de spelers begin november pas weer in de Ligue 1 minuten kunnen maken voor PSG.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!