Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot beslist wie Gimenez vervangt

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot beslist wie Gimenez vervangt
19 september om 07:33
Laatste update: 19 september om 07:47

Feyenoord neemt het dinsdagavond in de Champions League op tegen Celtic. VoetbalNieuws geeft meer informatie over de vermoedelijke opstelling.

Arne Slot werkt met Feyenoord steeds meer toe naar een vaste basiself, maar in de punt van de aanval moest de trainer toch een puzzel leggen. Santiago Gimenez is geschorst wegens zijn rode kaart tegen AS Roma in de Europa League vorig seizoen. Ayase Ueda raakte geblesseerd tijdens de interlandperiode. Feyenoord begint volgens het Algemeen Dagblad met Igor Paixão in de spits tegen Celtic. De Braziliaan heeft Luka Ivanusec en Yankuba Minteh aan zijn zijde.

In de verdediging en op het middenveld worden er weinig verrassingen verwacht. Mats Wieffer, Calvin Stengs en Quinten Timber vormen het middenrif, terwijl Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman de doelpunten moeten voorkomen. Timon Wellenreuther staat nog steeds op goal door de blessure van Justin Bijlow.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Paixão, Ivanusec