Nieuws

Bonucci haalt uit naar Juventus en Allegri: 'Grootste vernedering in mijn leven'

Bonucci haalt uit naar Juventus en Allegri: 'Grootste vernedering in mijn leven'

14 september - 12:52 Laatste update: 13:22

Leonardo Bonucci heeft geen goed woord over voor Juventus. De Italiaan speelde jaar en dag voor de Italiaanse topclub, maar na zijn vertrek is hij bikkelhard.

Bonucci stelt tegenover Sportmediaset dat er veel leugens over hem verteld worden. Met name trainer Massimiliano Allegri moet het ongelden bij de verdediger. "De manager heeft veel onzinverhalen over mij verteld de afgelopen maanden. Het klopt niet dat ik in oktober en daarna in februari te horen heb gekregen dat ik moest vertrekken", begint de Italiaan. "In mei heb ik aangegeven vijfde of zesde keus te willen zijn en jonge talenten te willen helpen binnen de club, maar ik hoorde pas op 13 july dat ik geen onderdeel meer zou gaan zijn van het team na alle rumoer in de media."

Voor Bonucci is het ook een kwestie van waardering. "Dit is de grootste vernedering in mijn leven. In de media stond dat mijn aanwezigheid jonge talenten in de weg zou staan en ik daarom weg zou moeten. Dit is een enorme vernedering nadat ik meer dan 500 wedstrijden voor de club heb gestreden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s