Transfernieuws

Laatste overstap Hazard niet uitgesloten: 'Veel geruchten, maar niets officieel'

Laatste overstap Hazard niet uitgesloten: 'Veel geruchten, maar niets officieel'

13-09-2023 08:42 Laatste update: 09:00

Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van Eden Hazard ligt. De Belg vertrok na vele teleurstellende jaren bij Real Madrid en overweegt met pensioen te gaan, maar dat is niet definitief. 

Transferexpert Fabrizio Romano schuift aan bij CaughtOffside om de situatie van de Belg te bespreken. "Er wordt veel gespeculeerd over Eden Hazard, die een free agent blijft, maar op dit moment ben ik van niets concreets op de hoogte. Er gaan veel geruchten rond, maar er is nog niets officieel, omdat Hazard momenteel nog steeds met zijn familie en zijn naasten in gesprek is over zijn pensioen."

Onder meer RSC Anderlecht zou als geïnteresseerde club dienen. "Stoppen is voor Hazard een concrete mogelijkheid, maar het is nog geen definitieve beslissing", weet Romano. "Ik denk dat als we het hebben over een grote beslissing als deze voor een belangrijke speler als Hazard, ik graag respectvol wil zijn. Het is de speler die moet beslissen en communiceren."

Hazard ontwikkelde zich bij LOSC Lille en Chelsea als één van de meest sprankelende aanvallers ter wereld, maar in Madrid ging het mis. De Belg was vaak geblesseerd en kon nooit lang in de plannen van De Koninklijke voorkomen.