Nieuws

Oranje Leeuwinnen in de Nations League: waar wordt België - Nederland uitgezonden?

Oranje Leeuwinnen in de Nations League: waar wordt België - Nederland uitgezonden?

12-09-2023 19:07 Laatste update: 22-09-2023 09:28

De Oranje Leeuwinnen beginnen deze maand aan de allereerste editie van de UEFA Nations League voor vrouwen. De eerste wedstrijd is tegen de Belgische voetbalvrouwen. Waar wordt België-Nederland uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws zocht het voor je uit.

De Nations League-wedstrijd tussen de voetbalvrouwen van België en Nederland wordt uitgezonden bij de NOS. De Oranje Leeuwinnen openen het nieuwe landentoernooi vrijdag 22 september met een uitduel in Leuven. Aftrap is om 20.30 uur.

De Nations League bij de vrouwen vindt voor het eerst plaats. Nederland zit samen met Engeland, Schotland en België in groep 1 van league A. De wedstrijd België-Nederland is live te volgen op NPO 1.

Online is de wedstrijd ook te zien via NOS.nl en in de NOS-app. Beide zijn gratis te bereiken. De NOS zendt alle duels van Oranje in de Nations League uit. Na België volgen thuiswedstrijden tegen Engeland en Schotland. De Nations League kan Nederland een ticket opleveren voor het EK 2025 en de Olympische Spelen van 2024.