Transfernieuws

Late uitgaande transfer bij Feyenoord: rechtspoot op huurbasis naar Oostenrijk

Late uitgaande transfer bij Feyenoord: rechtspoot op huurbasis naar Oostenrijk

01-09-2023 21:33 Laatste update: 21:42

Neraysho Kasanwirjo heeft Feyenoord op huurbasis verlaten. De rechtervleugelverdediger verruilt de Rotterdammers tijdelijk voor een avontuur bij het Oostenrijkse Rapid Wien. Dat is zojuist officieel bekendgemaakt.

De ploeg uit Wenen werd donderdag nog uitgeschakeld door Fiorentina in de voorrondes van de Conference League en had hoge nood in het zoeken van een nieuwe verdediger. Aanwinst Nenad Cvetkovic scheurde namelijk zijn kruisband. Een vervanger is er met Kasanwirjo dus net voor het verstrijken van de transferdeadline nog gevonden.

De 21-jarige verdediger zette zijn handtekening onder een huurcontract zonder koopoptie. Kasanwirjo's contract bij Feyenoord loopt immers nog tot medio 2027. Hij werd afgelopen winter voor twee miljoen euro overgenomen voor FC Groningen. Sindsdien kwam de Nederlandse jeugdinternational in totaal zeven keer in actie voor de ploeg van trainer Arne Slot, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen van de Eredivisie werd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!