Transfernieuws

Wijnaldum eindelijk verlost van PSG: middenvelder verkast naar Saudi-Arabië

Wijnaldum eindelijk verlost van PSG: middenvelder verkast naar Saudi-Arabië

02-09-2023 22:48

Georginio Wijnaldum vervolgt zijn carrière in Saudi-Arabië. De Oranje-international verlaat Paris Saint-Germain en tekent een contract bij het Al-Ettifaq van Steven Gerrard. Dat nieuws is zojuist officieel bekend geworden.

De Saudi's hebben naar verluidt tien miljoen euro overgemaakt aan PSG, om Wijnaldum voor drie seizoenen vast te leggen. In 2021 kwam hij transfervrij over van Liverpool naar de Parijzenaren, maar in de Franse hoofdstad belandde hij langzaam maar zeker op een zijspoor. Mede daarom werd hij afgelopen seizoen al verhuurd aan AS Roma.

De oud-speler van onder meer Feyenoord, PSV en Newcastle United kende zijn hoogtijdagen bij Liverpool. Met het sterrenteam van Jürgen Klopp won hij de Champions League, de Premier League, de UEFA Super Cup en wereldbeker voor clubs. Bij Al-Ettifaq wordt de Oranje-international herenigd met Jordan Henderson, zijn jarenlange maatje op het middenveld bij The Reds.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!