Nieuws

Tadic geeft weer eens Nederlands interview: 'Veel respect voor Twente, waren goed'

Tadic geeft weer eens Nederlands interview: 'Veel respect voor Twente, waren goed'

31-08-2023 23:52

Dusan Tadic heeft in het Nederlands gesproken over de uitschakeling van zijn oude ploeg FC Twente. Fenerbahçe, de club waar Tadic inmiddels speelt, was een maatje te groot voor de Tukkers. 

Veronica kreeg de Serviër aan het woord na afloop van het duel. Na de thuisoverwinning in Istanbul (5-1) bleef een grote score in Enschede uit en werd het slechts 0-1. "Het blijft een moeilijke wedstrijd, wij wilden na de 5-1 alleen op resultaat spelen. We wilden de wedstrijd een beetje doodmaken, dat ging professioneel. Wel heel veel respect voor Twente, ze speelden heel goed: ik zag heel goede dingen, maar soms missen ze een beetje individuele kwaliteit. De structuur was er zeker."

Tadic speelde tussen 2012 en 2014 bij FC Twente voordat hij de overstap naar Southampton maakte. "Het is jammer dat Twente niet in de groepsfase zit, maar wij moesten door. Het is een heel goede club met mooie fans, een mooi stadion. De stad is ook heel mooi. Wij moeten kampioen worden, dat is heel belangrijk voor ons. Het is echt ons doel."

De Serviër was blij even terug te zijn in Nederland. "Het is altijd mooi om in Nederland te spelen, al helemaal bij Twente. Het is heel jammer dat ze eruitliggen, maar dat is voetbal."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!