Transfernieuws

Gerucht uit België: Bakayoko blaast Brentford-transfer af en wil bij PSV blijven

Gerucht uit België: Bakayoko blaast Brentford-transfer af en wil bij PSV blijven

31-08-2023 22:18

De voorspelling over de toekomst van Johan Bakayoko verandert met het uur van richting. Volgens de Belgische sportjournalist Sacha Tavolieri wil de buitenspeler toch in Eindhoven blijven.

De race om Bakayoko is al lange tijd in volle gang, maar donderdagavond bereikt deze zijn kookpunt. Brentford FC heeft volgens vrijwel alle toonaangevende media een bod van in totaal veertig miljoen euro gedaan op de Belg en dat zou de Eindhovenaren er weer toe hebben bewogen om daar mee in te stemmen. Toch zal de transfer er niet van komen volgens Tavolieri omdat Bakayoko wil blijven.

Het is de grote vraag hoe PSV in dit verhaal staat. De Eindhovenaren verwelkomen vrijdag Hirving Lozano, die zijn medische keuring zal ondergaan. Het gevoel van Bakayoko zit hem waarschijnlijk in de groepsfase van de Champions League die is behaald. Op beelden zagen we namelijk een als een kind zo blije speler.

PSV heeft natuurlijk inkomsten verworven aan Champions League-deelname, maar ook het geld voor Bakayoko en/of Sangaré kunnen de Eindhovenaren goed gebruiken. In de lijn der verwachting staat namelijk dat er nog een centrale verdediger moet komen.