Nieuws

Deze vier Ajax-aanwinsten zijn niet speelgerechtigd voor de return met Ludogorets

Deze vier Ajax-aanwinsten zijn niet speelgerechtigd voor de return met Ludogorets

30-08-2023 13:14 Laatste update: 13:23

Ajax is enkele dagen voor het sluiten van de transfermarkt nog druk bezig met binnen halen van de nodige spelers. Onlangs voegde directeur voetbalzaken Sven Mislintat al enkele namen toe aan de Amsterdamse selectie, maar niet alle spelers mogen spelen in de Europa League play-offs tegen Ludogorets. VoetbalNieuws vertelt je voor welke spelers dit geldt.

Mikautadze en Akpom

Zowel Chuba Akpom en Georges Mikautadze mogen nog niet in actie komen voor Ajax tegen Ludogorets. Het tweetal maakte nog geen onderdeel uit van de club tijdens de eerste wedstrijd tegen de Bulgaren. De Engelsman was al wel gecontracteerd, maar moest nog wachten op een werkvergunning. Voor de Georgiër waren de Amsterdammers destijds nog niet concreet.

Sutalo en Ávila

Ook Josip Sutalo en Gaston Ávila mogen op de tribune plaatsnemen tegen Ludogorets. Het tweetal kwam met respectievelijk Dinamo Zagreb en Royal Antwerp FC al in actie in de voorrondes van de Champions League en dat betekent dat de UEFA hen heeft uitgesloten voor deelname aan diezelfde voorrondes met Ajax.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!