Samenvattingen: Spectaculaire wedstrijd voor Liverpool, Kane bewijst zijn waarde

28-08-2023 08:10 Laatste update: 08:22

Liverpool trok zondagmiddag in een spectaculair duel aan het langste eind. The Reds stonden met een man minder, maar wisten te zegevieren. Manchester City had het lastig bij Sheffield United en Harry Kane nam Bayern München bij de hand. Bekijk hier de samenvattingen van Viaplay.

Liverpool kende een lastige start. De ploeg van Jürgen Klopp kwam al vroeg achter en kreeg na een half uur ook rood. Virgil van Dijk mocht inrukken na het neerhalen van Alexander Isak. Een storm van de thuisploeg volgde voor de volgende vijftig minuten, maar wonder boven wonder trok Liverpool aan het langste eind.

Manchester City had het lastig. Er werd een doelpunt afgekeurd en een penalty gemist. Uiteindelijk wist Rodri in de absolute slotfase redding te brengen en de driepunten mee naar huis te nemen.

Bayern München kende een typisch Beierse middag. De formatie van Thomas Tuchel stond bij rust al met 2-0 voor en deed in de tweede helft niet al te veel inspanningen meer. Een doelpunt aan beide zijdes zorgde voor een 3-1 eindstand.