Transfernieuws

'Hard gelag voor PSV: beoogde Sangaré-opvolger hard op weg naar Fiorentina'

'Hard gelag voor PSV: beoogde Sangaré-opvolger hard op weg naar Fiorentina'

26-08-2023 07:25
2

PSV gaat er niet vandoor met Aster Vrankx. De Belg was de topprioriteit in het geval dat Ibrahim Sangaré zou vertrekken, maar de Belg staat voor een transfer naar Italië.

Al snel deze zomer viel de naam van Vranckx in Eindhoven. De middenvelder was al gespot op De Herdgang en leek de logische opvolger van Sangaré als de Ivoriaan zou vertrekken. Tot op heden is Sangaré nog altijd speler van PSV waardoor een transfer van Vranckx op zich liet wachten. De Belg van VfL Wolfsburg lijkt echter ook geen ellenlang geduld te hebben en staat volgens meerdere media aan de vooravond van een vertrek naar ACF Fiorentina. Vrankcx gaat een contract tekenen tot de zomer van 2027.

Zelf lijkt Vranckx nog altijd een overstap naar PSV te prefereren, maar zo lang Sangaré niet vertrekt heeft men in Eindhoven geen geld voor de Belg. Bij Fiorentina moet Vrankcx de opvolger worden van Sofyan Amrabat. De Marokkaan wordt gelinkt aan zowel Liverpool als Manchester United en lijkt deze week nog te vertrekken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!