Nieuws

'Bayern in gesprek met drie opvolgers Pavard: Geertruida één van de kandidaten'

'Bayern in gesprek met drie opvolgers Pavard: Geertruida één van de kandidaten'

23-08-2023 09:51

Bayern München heeft zijn oog laten vallen op Lutsharel Geertruida. Met Benjamin Pavard op de rand van een overstap naar Internazionale, zoekt de Duitse kampioen naar een geschikte vervanger. Geertruida is één van de drie kandidaten die Bayern overweegt, zo meldt Fabrizio Romano in zijn Q & A.

De interesse in Geertruida komt niet uit de lucht vallen. Eerder deze zomer was RB Leipzig al geïnteresseerd in de Oranje-international. Feyenoord plakte echter een prijskaartje van 36 miljoen euro op Geertruida, wat voor Leipzig te hoog gegrepen was. Het blijft de vraag of Bayern dan wel bereid is om dit bedrag te betalen. 

Naast Geertruida zijn ook Armel Bella-Kotchap van Southampton en Lukas Klostermann van RB Leipzig in beeld bij Bayern. De club heeft al gesprekken gevoerd met de vertegenwoordigers van alle drie de spelers. Der Rekordmeister wil eerst een vervanger vastleggen voordat Pavard toestemming krijgt voor een medische keuring bij Inter.

Het is een spannende tijd voor Geertruida. Een mogelijke transfer naar Bayern zou een enorme stap zijn in zijn carrière. Voor Feyenoord zou het een grote aderlating zijn. De ploeg is slecht begonnen aan het seizoen met twee gelijke spelen tegen Fortuna Sittard en Sparta. Het vinden van een waardige vervanger voor de multi-functionele verdedigers voor het sluiten van de transferperiode zal een lastige klus worden voor Feyenoorddirecteur Dennis te Kloese.