'Feyenoord heeft twee nieuwe Oost-Europese versterkingen zo goed als binnen'

'Feyenoord heeft twee nieuwe Oost-Europese versterkingen zo goed als binnen'

23 augustus 2023 om 08:37
Laatste update: 23 augustus 2023 om 08:39

De directie van Feyenoord heeft twee nieuwe versterkingen zo goed als binnen. Volgens De Telegraaf moeten de handtekeningen nog gezet worden, maar presenteren de Rotterdammers binnenkort Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb en Ondrej Lingr van Slavia Praag.

De Kroatische international Ivanusec wordt voor maximaal acht miljoen euro overgenomen van Dinamo Zagreb. De buitenspeler moet nog medisch gekeurd worden, maar zal vermoedelijk nog voor het weekeinde gepresenteerd worden in De Kuip.

Ook de komst van Lingr is naar verluidt nagenoeg rond. De Tsjech wordt aanvankelijk gehuurd van Slavia Praag, waarna volgend jaar een verplichte koopoptie geldt. Met bonussen kan de transfersom oplopen tot zo'n 4 miljoen euro. De 24-jarige Lingr maakte in 2022 indruk op de Rotterdammers in de onderlinge ontmoeting in de Conference League.

Door deze twee aanwinsten hoopt Feyenoord de selectie verder te versterken voor komend seizoen. De ploeg van Arne Slot kent een moeizame start van het seizoen met twee gelijke spelen tegen Fortuna Sittard en Sparta. Twee nieuwe impulsen in de selectie is dan ook iets waar reikhalzend naar uit werd gekeken in Rotterdam.