Nieuws

Kramer oogst verbazing en woede met doelpuntviering: 'Bij het belachelijke af'

Kramer oogst verbazing en woede met doelpuntviering: 'Bij het belachelijke af'

20-08-2023 19:05 Laatste update: 19:46

Michiel Kramer is weer eens onderwerp van gesprek op sociale media. De spits van RKC Waalwijk zette zijn ploeg zondag vanaf elf meter op voorsprong tegen AZ en maakt zoals het lijkt een masturberende beweging als hij naar het publiek van de tegenstander loopt. Dat zorgt voor verbazing, bij onder meer analist Gertjan Verbeek.

"We hebben een voorbeeldfunctie, we hebben er afspraken over gemaakt. Dit had de scheidsrechter kunnen bestraffen met geel. Waarom doe je dit?", aldus Verbeek voor de camera's van ESPN. "Waarom provoceer je? Je schiet de bal goed binnen, je staat 1-0 voor en dan doe je dit tegenover een vak met mensen en kinderen… Het is weer een actie van kramer die je moet veroordelen. Het is gewoon bij het belachelijke af. Je provoceert een tegenstander, waarom? Moet die wedstrijd dan weer gestaakt worden? Ik vind het stuitend van Kramer. Je hebt een voorbeeldfunctie, stop er nou eens mee. Juich gewoon op een normale manier."

Kramer werd na afloop van de wedstrijd uiteraard naar het voorval gevraagd. Volgens hem deed hij net alsof hij een fles champagne leegspoot.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!