Opnieuw een tegenslag: 'Ziyech komt niet door medische keuring van Galatasaray'

Opnieuw een tegenslag: 'Ziyech komt niet door medische keuring van Galatasaray'
16 augustus om 22:46
Laatste update: 16 augustus om 23:58

Hakim Ziyech zou niet door de medische keuring zijn gekomen bij Galatasaray. Dat meldt Wilfred Genee in de talkshow Vandaag Inside. Volgens een betrouwbare bron zou de oud-middenvelder annex aanvaller van onder meer Ajax opnieuw zijn afgekeurd.

"Ik krijg trouwens net door van een doorgaans betrouwbare bron, die zijn naam niet wil noemen, dat Hakim Ziyech niet door de keuring is gekomen bij Galatasaray", stelt Genee in de uitzending van Vandaag Inside. De presentator baseert dit op een anonieme, maar 'doorgaans betrouwbare bon.'

Eerder zag Ziyech al een transfer naar Al Nassr niet doorgaan vanwege het niet halen van de medische keuring. Wat Ziyech precies mankeert is niet duidelijk. Eerder deden geruchten de ronde dat speler mankementen zou hebben aan zijn knie. Het zit de Marokkaan de laatste tijd niet mee. Afgelopen winter zag hij ook al een transfer naar Paris Saint-Germain afketsen vanwege het te laat indienen van papierwerk. 

De oud-speler van onder meer Ajax, FC Twente en Heerenveen staat nog onder contract bij Chelsea, maar heeft van zijn ploeg geen rugnummer gekregen. Zijn tijd in Londen lijkt er zo goed als op te zinnen, maar waar zijn toekomst ligt moet nog maar blijken.